La PNIE és un mètode de treball que connecta la medicina convencional i les tècniques naturòpates, el qual permet estudiar les interaccions entre les emocions, el sistema nerviós, digestiu, immunitari i hormonal per tractar eficaçment el problema.

"Et tornaràs a sentir com fa temps que no et sents"


Em dic Ariadna Hernandez Paraire, sóc psiconeuroimmunoendocrinòloga i farmacèutica amb especialitat d'Anàlisis Clíniques.

Durant la carrera de farmàcia em vaig adonar que els fàrmacs i jo no podíem ser gaire amics. Des de llavors, vaig començar a buscar informació sobre les teràpies alternatives per aplicar-les a mi i a la meva família. Això ha portat a que acabés estudiant Naturopatia i Kinesiologia. 

El 2014 vaig acabar el postgrau de Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE) i amb tota aquesta formació puc integrar totes les vessants de la teràpia que existeixen actualment.

 

Formació:

- Psiconeuroimmunoendocrinologia (PNIE). KenZen Salut, Terrassa. 2013-2014

- Naturopatia i Kinesiologia. Institut IGEM, Barcelona. 2012-2014

- Especialitat d'Anàlisis Clíniques, FIR, Hospital Universitari Mútua de Terrassa. 2007-2011

- Llicenciatura de Farmàcia, Universitat de Barcelona. 2001-2006. Num. Col. 15111

 

Actualment em podeu trobar a la meva pròpia consulta Ariadna, salut i rendiment, a Santpedor i al centre Salut integrativa POMA de Lleida.