Segons la CCRPD des de que naixem, el cos es va adaptant de manera física i psíquica al medi social i familiar que ens ha tocat viure. Per això utilitzem un sistema de defensa que és la contracció muscular i la modificació de la respiració.

La Consciència Corporal i Reeducació Postural Diafreo (CCRPD) és una eina per cuidar-nos a través d'estiraments de les cadenes musculars.


Terapeuta corporal en CCRPD (Consciència Corporal i Reeducació Postural Diafreo).

A l'any 2002 vaig iniciar un treball de creixement personal amb una teràpia verbal.

Buscant respostes inicio els estudis en psicologia a ala Universitat Oberta de Catalunya, però no acabant de ser el que jo volia, arriba a les meves mans el treball corporal en Diafreo.

Començo la teràpia.

Un any després (2006) faig la formació durant tres anys de la mà de la creadora de la teràpia Malen Cicerol.

Ara ja fa vuit anys que treballo com a terapeuta en CCRPD. Estic desenvolupant la tasca tan en treball individual com en grup.

Fa quatre anys vaig acabar la formació de primer i segon grau de Reflexologia Podal Holística al Centre Fisioquir Lleida, de la qual també exerceixo. Al 2017 he acabat el tercer grau.

El principi de la reflexologia és que hi ha unes àrees reflexes en els peus i les mans que corresponen a totes les glàndules i òrgans del cos. Estimulant aquests punts es transmet un impuls al Sistema Nerviós Central i d'aquí a l'òrgan directament relacionat. Els seus beneficis són:

  • disminueix l'estrés i la tensió
  • equilibra l'homeostasi corporal
  • redueix les contractures musculars
  • millora la qualitat del son

 

Actualment hem podeu trobar al centre de Salut Integrativa POMA de Lleida.