La salut és molt més que l’absència de la malaltia.

El cos és l’estructura física i palpable on es reflecteix el que ens passa i el que ens ha passat. És el que expressa com ens relacionem amb el nostre entorn. És el que pateix, però també el que gaudeix.

Per a què tot funcioni saludablement i de forma harmònica la persona ha d’estar en equilibri. L’organisme tendeix a equilibrar-se davant les influències externes del seu entorn. Ens van passant coses i el cos les va assimilant, s’hi va adaptant.

Amb l'osteopatia es pretén ajudar/acompanyar en aquest procés d'adaptació.Del 1998 al 2001 vaig estudiar la carrera de fisioteràpia a la Universitat Rovira i Virgili de Reus.

 

Després vaig realitzar dos postgraus a la Universitat Ramon Llull de Barcelona per especialitzar-me en el camp de la pediatria:

- Postgrau d'Especialista en Psicomotricitat

- Postgrau de Fisioteràpia en Pediatria

 

Al 2004 vaig decidir continuar estudiant i vaig començar la llicenciatura de Psicologia a la Universitat Oberta de Catalunya, de la qual he cursat el primer cicle.

 

Del 2008 al 2014 vaig realitzar la formació en Osteopatia a l'Escola del Concepte Osteopàtic de Barcelona (ECO) i l'especialització en Osteopatia Pediàtrica a la mateixa Escola. M'he format també en prepart i preparació a la maternitat.

 

La meva experiència professional va començar amb nens i adults amb deficiències psíquiques i/o físiques tant a la Fundació ASPROS com a l'Associació AREMI. He realitzat també varis grups de massatge infantil, psicomotricitat, reeducació del sòl pelvià, correcció postural i consciència corporal amb nens i adults. He col·laborat sis anys com a fisioterapeuta i osteòpata al Centre Mèdic Monturiol i com a fisioterapeuta pediàtrica al centre d'atenció precoç CDIAP Segrià.

 

Actualment em podeu trobar al centre Salut Integrativa POMA de Lleida.