Curs vivencial de Mindfulness


PARA, RESPIRA I VIU!

"l'art de viure no és anar a la deriva despreocupadament ni tampoc aferrar-se a les coses amb por. Consisteix en ser sensibles en cada moment que es presenta, contemplar-lo com alguna cosa absolutament nova i única, tenir la ment oberta i totalment receptiva" Alan Watts

 

Mindfulness és viure el moment present amb consciència plena.

Prestem atenció a la nostra experiència tal i com és, sense jutjar-la, ni criticar-la, amb la ment de principiant i sense reaccionar a ella. Cultivant la compassió i l'acceptació en els moments dolços de la vida però sobretot davant del patiment, la frustració o el fracàs.  

El Mindfulness engloba i té cura del nostre cos, d'aspectes mentals, emocionals, conductuals, factors socials i espirituals de la persona que afecten a la salut. Els practicants deixen de donar voltes a les preocupacions i posen l'atenció en el que està passant ara mateix, la pròpia vida.

Així doncs, aprenem a viure amb consciència plena el moment present, en comptes de preocupar-nos pel passat o pel futur. Potenciant la relaxació mental i física, la calma interior, equilibri intern, concentració, autocontrol, creativitat i obertura mental davant dels problemes.  

 

El curs és una experiència única que et transforma la vida. 

Format per 8 sessions de 2 hores i un dissabte de 9:30 a 13:30.

Pròxim cursos: FEBRER 2019. HORARI DE MATÍ,  TARDA I INTENSIUS DE CAP DE SETMANA

 

 

Pots demanar més informació a 650057294 o juditrire@gmail.com