Guia i acompanya als pacients donant consells nutricionals personalitzats.

L'enfocament no és amb els carbohidrats, greixos i proteïnes. No crea llistes de restriccions o aliments bons i dolents. Es centra en les necessitats individuals en el moment present.

 

També tracta la nutrició des d'una perspectiva holística, és a dir, amb la filosofia que no només ens nodreixen els aliments, sinó també les relacions personals, la carrera professional, l'espiritualitat i l'activitat física.

 

Tot gran canvi comença per un petit canvi constant, però el més important és saber on s'ha d'arribar i com fer-ho.


Vaig estudiar ADE a la Universitat Ramon Llull de Barcelona.

 

Tot i que em vaig preparar per fer ADE i vaig estar al departament de Marketing durant uns anys, finalment vaig sentir que el meu camí no era aquell.

Més tard em vaig certificar com a Coach de Salut per l'Institute of Integrative Nutrition a Nova York, on tracten la nutrició des d'una perspectiva més holística. Vaig aprendre més de cent teories dietètiques i filosofies diferents (macrobiòtica, raw, vegetarianisme, veganisme, dieta paleo, Atkins, dieta Zone, etc.) i tècniques de coaching i creixement personal per parts de professionals de la nutrició.

 

Actualment estic acabant els estudis en Naturopatia al ISMET de Barcelona.

 

Considero que els aliments són la nostra millor medicina. Hi ha una relació molt estreta entre el que mengem i absorbim i com ens sentim a nivell físic, mental i emocional.

 

La meva educació m'ha dotat d'amplis coneixements en nutrició holística, entrenament en el canvi de comportament i salut preventiva.

 

Actualment em podeu trobar al centre Salut Integrativa POMA a Lleida.