Protocol de MSC segons C. Germer i K. Neff (Mindful Self-Compassion)


Mindfulness Self - Compassion (MSC) és un programa d' entrenament amb suport empíric dissenyat per conrear l' habilitat de la compassió o amor incondicional cap a un mateix. Basat en l' investigació innovadora de Kristin Neff i l' experiència clínica de Christopher Germer. MSC ensenya als participants a respondre en els moments difícils de les seves vides amb amabilitat i confiança. Aquest programa augmenta l' autocompassió, compassió vers els altres, el benestar emocional, disminueix l' ansietat, depressió, estrès, ajudant al manteniment d' hàbits saludables com dieta i exercici físic i a tenir relacions personals satisfactòries.

 

L' autocompassió ens ajuda a ser un bon amic d' un mateix, acceptar-nos i estimar-nos. Així aprenem a tractar-nos amb afecte, amabilitat, delicadesa, paciència i bondat tal com ho faríem amb un bon amic.  És una actitud valenta que ens protegeix de ser danyats, sobretot ens cuida de la nostra pròpia crítica destructiva. La compassió cap a un mateix proporciona força emocional i resiliència,  que ens permet reconèixer els nostres defectes, motivant-nos, perdonant-nos i ajudant-nos a relacionar-nos amb els altres des del cor i ser més autèntics amb nosaltres mateixos.

 

Es pretén que cada alumne quan finalitzi el curs sigui capaç de:

  • Aprendre exercicis de mindfulness i autocompassió per la vida diària
  • Entendre la teoria i la investigació sobre l' auto-compassió
  •  Deixar de tractar-se amb duresa
  • Motivar-me a si mateix des de l' amabilitat en lloc de la crítica destructiva
  • Regular les emocions difícils amb facilitat
  • Transformar relacions difícils , tant antigues com noves
  • Manejar la fatiga del cuidador 
  • Saborejar la vida i conrear la felicitat

 

El curs inclou àudios de les pràctiques, el manual de treball per l' alumne i certificat vàlid per realitzar l' itinerari oficial de professor de MSC.  8 sessions i 1 dissabte de 9:30 a 13:30

 

Inici: febrer  

 

Curs impartit per Judit Ribes Revés, MSC Teacher Trainer i psicòloga experta en mindfulness. 

 

Si desitges més informació pots posar-te en contacte a través del Tel.  650057294 o E-mail:  juditrire@gmail.com